fbpx

Etichetetele multipagina (multistrat) – un ajutor real pentru afacerea ta

O cantitate mare de informatii cu privire la produs, pe de o parte, si adesea un ambalaj cu suprafata prea mica disponibila pe de alta parte, necesita o proiectare eficienta a solutiilor de etichetare.
Etichetele multilabel combina avantajele etichetelor autoadezive cu cele ale prospectelor compacte de tip pliant sau brosura fiind adaptate nevoii de informatii complete despre utilizarea si siguranta produsului, textelor in mai multe limbi, identificare, serii limitate etc.
Etichetele multistrat sunt o alternativa economica si prietenoasa cu mediu fata de optiunea folosirii de ambalaje sau de tiparituri suplimentare. De asemenea, pot fi aplicate automat chiar si pe cele mai mici produse.
Datorita contactului puternic cu produsul si posibilitatilor de inchidere, etichetele multistrat cresc considerabil siguranta produsului.


Caracteristici

• sunt o combinație intre un prospect / brosura si o eticheta autoadeziva;
• permit aplicarea automata, precum etichetele adezive normale;
• ofera informatii suplimentare in maximum 64 de pagini pe produs;
• sunt disponibile in modele variate.

Avantaje

Spatiu practic nelimitat direct pe produs pe 40 sau chiar mai multe pagini. Ideal pentru informații extinse despre produse și versiuni multilingve;
Perfecte pentru promoții on-pack cum ar fi retete, concursuri, cadouri, mostre, cupoane de reducere, jocuri, trucuri, reclame incrucisate si multe altele;
Posibilitati flexibile de proiectare in ceea ce priveste sfera, forma si continutul. Poate inlocui complet insertiile de ambalare si ambalajele secundare.

Etichetare economica la rola;
Posibilitati de inchidere / deschidere variate din punct de vedere al formei, constructiei si manipularii, potrivite ambalajului;
Ofera un spatiu „nelimitat” pentru promotii si informatii despre produs, avand pana la 64 de pagini;
Permit plasarea de informatii promotionale chiar in mana clientului.

Ce industrii folosesc etichete multipagina (multistrat)

• Industria bunurilor de larg consum;
• Industria alimentara;
• Industria chimica si agrochimica;
• Industria farmaceutica.

Etichetele multipagina sau multistrat reprezinta un real ajutor pentru producatori si distribuitori oferind un mod inteligent de prezentare a informatiilor despre produs si o arma eficienta de marketing cu acces direct la consumator.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    Meniu