fbpx

Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. Recomandam citirea cu atentie a acestora. Research Online Media SRL isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare. Cea mai recenta versiune poate fi accesata in aceasta pagina.

      1. INFORMATII DESPRE SITE-UL DE PREZENTARE

Site-ul de prezentare ReONPack.ro este administrat de firma Research Online Media SRL cu sediul social in   Bucuresti, Sos. Colentina Nr. 12, Bl. 58, Sc. B, Ap. 75, Sector 2, cu numar de inregistrare la Registrul Comertului Bucuresti  J40/3067/2011, CUI 28184442, capital social subscris si varsat de 200 lei.

       2. TERMENI

Cumparator: persoana, firma, companie sau alta entitate juridica de pe teritoriul Romaniei care emite o Comanda, ca urmare a primirii unei oferte.
Vanzator: Research Online Media SRL cu sediul social in Bucuresti, Sos. Colentina Nr. 12, Bl. 58, Sc. B, Ap. 75, Sector 2, cu numar de inregistrare la Registrul Comertului Bucuresti  J40/3067/2011, CUI 28184442.

     3. ACCEPTAREA CONDITIILOR

Termenii si conditiile reprezinta modul de utilizare a site-ului si se aplica tuturor vizitelor efectuate pe site-ul www.reonpack.ro. Modificarea acestora poate fi realizata numai prin acordul scris al vanzatorului si al cumparatorului.
Utilizarea site-ului www.reonpack.ro, logarea cat si accesul la serviciile oferite reprezintă o acceptare din  partea dumneavoastră a termenilor si conditiilor de confidentialitate detaliate mai jos, cu toate consecintele care decurg din acceptarea acestora. Utilizatorul va avea acces permanent la Termenii si Conditiile pentru utilizarea site-ului pentru a le putea consulta in orice moment.
In situatia in care nu sunteti de acord cu aceste  conditii, va recomandam sa nu utilizaţi site-ul nostru de internet.
ReONPack.ro  isi rezerva dreptul de a actualiza si/sau revizui Termenii si Conditiile in orice moment fara o notificare prealabila, tocmai de aceea, va solicitam  sa urmariti in mod periodic eventualele modificări.

    4. CERERE DE OFERTA

Prin inregistrarea unei cereri de oferta pe site-ul www.reonpack.ro, cumparatorul/clientul este de acord cu modalitatea de comunicare utilizata de societatea Research Online Media SRL – administrator site- respectiv prin telefon sau email.
Incheierea contractului are loc numai in momentul acceptarii tuturor termenilor ofertei si nu la lansarea cererii de oferta sau emiterii confirmarii automate de primire a acestei cereri.
Emiterea automata a confirmarii de primire a cererii de oferta NU echivaleaza cu incheierea contractului intre vanzator si cumparator.
Dupa plasarea comenzii,  pentru motive justificate, vanzatorul isi rezerva dreptul de a anula comanda consumatorului/cumparatorului , fara o notificare prealabila, iar acesta va primi inapoi banii încasati de societatea Research Online Media SRL, in termen de 14 zile. Totodata, ne rezervam dreptul de a modifica cantitatea produselor din comanda, in functie de disponibilitatea acestora in stoc.
Informatiile si modalitatile folosite pentru descrierea bunurilor pe site nu reprezinta o obligatie contractuala din partea Vanzatorului, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare, livrare, stocuri.
Toate informatiile/modalitatile folosite pentru descrierea bunurile pe site nu reprezinta o obligatie contractuala din partea Vanzatorului, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare, livrare, stocuri.

      5. LIMITARE RASPUNDERE REONPACK.RO

Site-ul ReONPack.ro, precum si orice software utilizat in cadrul acestuia sunt furnizate  in modalitarea in care se gasesc si atat cat sunt disponibile , fără nici un fel de garantii, exprese sau implicite, inclusiv, dar fără a se limita la, garantii implicite de comercializare, adaptarea la o anumită utilizare sau neîncălcarea Termenilor.
Nu ne asumam răspunderea pentru modificarea, suspendarea sau întreruperea site-ului ReONPack.ro, in totalitate sau in parte.

       6. DREPTURI DE AUTOR 

Informatiile publicate pe ReONPack.ro apartin site-ului, prin urmare, aceste informatii nu pot fi publicate, transmise, copiate prin orice metoda fara acordul scris acordat in prealabil al reprezentantului legal al societatii Research Online Media SRL care administreaza site-ul. Nerespectarea acestor conditii se pedepseste conform legii in vigoare. Orice incalcare a drepturilor de autor poate fi sesizata pe adresa de mail office @ reonpack punct ro.

       7. POLITICA DE CONFIDENTIALITATE SI PROTECTIA DATELOR PERSONALE 

Gestionarea datelor cu caracter personal ale clientilor este realizata in acord cu regulamentul (UE) 2016/679 care pune accent pe transparenta fata de persoana vizata si responsabilizarea operatorului de date fata de modul in care prelucrează datele cu caracter personal.


Tipuri de date colectate
– Nume si prenume;
– Adresa e-mail;
– Numar telefon;
– Adresa facturare;
– Adresa livrare.
Scopul colectarii datelor
Datele sunt colectate in scop comercial, pentru comunicarea informatiilor comerciale si pentru facturarea si livrarea produselor comandate.
Unde sunt folosite datele
– Trimiterea de informatii comerciale prin e-mail sau telefon;
– Facturare produse comandate;
– Livrare produse comandate prin intermediul curierului.
Unde sunt stocate datele
Datele dvs personale sunt stocate pe serverele cloud administrate de Clausweb, monitorizate 24h/7zile.
Cine are acces la datele personale
Research Online Media SRL a desemnat o persoana din cadrul firmei cu titlul de Responsabil cu Protectia Datelor care va avea acces la datele dvs personale.
Conditii de siguranta
Datele dvs sunt stocate pe serverele securizate, monitorizate 24h/7zile. Pentru a ne asigura ca informatiile clientilor sunt protejate am instalat certificate de securitate SSL secure. Toate computerele folosite in cadrul companiei noastre sunt protejate de solutii antivirus, iar sistemele de operare sunt la zi.
Procedura acces neautorizat la date personale
In cazul in care o persoana neautorizata capata acces la datele personale ale clientilor, acestia sunt notificati de urgenta cu privire la datele personale care au fost compromise si primesc consultanta din partea noastra cu privire la masurile ce pot fi luate.

     8. LITIGII

Eventualele litigii în legătură cu executarea contractului vor fi rezolvate intre vanzator si consumator/client pe cale amiabilă, in caz contrar, partile putandu-se adresa instantei de judecată competente de la sediul comerciantului/vanzatorului Research Online Media S.R.L., respectiv Judecatoria Sector 2 Bucuresti.
Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii clientul isi asuma eventualele riscuri pe propria raspundere.

Meniu