fbpx

Serviciile noastre

Echipa ReON Pack va ofera sevicii specializate de tipar offset si digital, productie si imprimare etichete flexografice si personalizare ambalaje prin forma, culoare, grafica si brand.

Tipar offset si digital

Producem tiparituri de calitate in diferite forme. Aici furnizam manuale de produs, flyere, brosuri, postere cu autocolant, afisaje stradale etc.

Productie si imprimare etichete flexografice si digitale

Producem si imprimam etichete flexografice cu imprimare rotativa si ambalare in rola, precum si etichete digitale pentru serii mici.

Personalizare ambalaje

Producem si personalizam ambalajele cu grafica si branding pentru o diferentiere clara in piata si intarirea constientizarii brandului in ochii clientilor.

Cum lucram?

1

Cerere oferta

  • Ne poti trimite cerere de oferta atat pentru produsele de pe site cat si pentru produse customizate pe care le realizam conform specificatiilor tale;
  • Ne poti contacta pe e-mail la adresa office@reonpack.ro, prin telefon sau pe WhatsApp. Vom reveni in cel mai scurt timp cu cea mai buna oferta pentru produsul solicitat;
  • Toate ofertele pe care le trimitem clientilor sunt personalizate in functie de mai multi factori: cantitate, tip material, tip adeziv, dimensiuni produs, modalitate personalizare, transport etc.
2

Plasare comanda

  • Daca esti de acord cu oferta primita, te rugam sa plasezi comanda ferma prin e-mail la adresa: office@reonpack.ro
3

Confirmare comanda

  • In cazul in care produsele comandate se afla pe stoc ele vor fi livrate in cel mai scurt timp;
  • Daca produsele comandate necesita personalizare, acestea vor fi date in productie si iti vom comunica termenul de livrare.
4

Livrare

  • De comun acord vom stabili cea mai buna modalitate de livrare a comenzii.
+1200

Proiecte de success

Parerea voastra conteaza!

Mai aveti intrebari? Nu ezitati sa ne contactati.

Meniu